Kærlighedens manualer

"Det slår aldrig fejl. Hver gang jeg af omstændighederne bliver tvunget til at forholde mig til en ny digital triumf på markedet, opstår dilemmaet: Bliver tingene fra nu af forenklede eller bliver de tværtimod mere uoverskuelige?"

Kunsten at starte på dagen

Der tales og skrives meget om stress og udbrændthed i dag. Her kommer et råd, der ikke kræver, at du skal lægge hele dit liv om. Bare starte dagen på den rigtige måde. Det vil sige med langsomhed og ro. Ikke vågne til clock-radioens larmende musik for derefter at kaste sig over de seneste nyheder om mord, sex og svindel i dagens avis. Sluk også for radioens støjende nyhedsstrøm og begynd dagen i en atmosfære af stilhed og ro. Stå op så tidligt, at du kan nå at drikke en kop kaffe i sengen. Alene eller sammen med den, der befinder sig i den. Og opbyg din sjælefred ved at læse et afsnit af noget, der gør dig fortrøstningsfuld og glad. Et afsnit af Bibelen, for eksempel – hvorfor ikke prøve noget vildt? Sæt musik på cd’afspilleren. Noget, der betyder noget for dig. Og læg så mærke til naturen omkring dig, hvis du skulle være så heldig at bo tæt på den. Ellers er der altid himlen og skyerne. Fordyb dig, fortab dig, så du når at komme i kontakt med sig selv, inden du går ud i dagen.

Der er dem, der anser det for et must at være opdateret med de seneste nyheder, inden de tager på arbejde. For at være på forkant og kunne tale med og tage beslutninger. Men det er sjældent nyheder, der giver én fornemmelsen for, hvad der er stort og småt og rigtigt og forkert i denne verden.
Så prøv denne metode til at forebygge stress og uro. Og vær ikke bekymret, begge dele skal nok nå at indhente dig i løbet af dagen.